fbpx
MotorONE.ro

Cum să ai consum mic cu o mașină electrică – sfaturi utile (VIDEO)

Chiar dacă pare simplu la prima vedere, conducerea eficientă a unei mașini electrice presupune cunoașterea în detaliu a tehnologiei acesteia și a modului cum poate fi ea exploatată.

În cele ce urmează am explicat o serie de situații în care consumul unei mașini electrice, a unui plug-in hibrid sau a unui full-hibrid poate fi scăzut sau optimizat. De la recuperarea energieie cinetice de la frânare și ce este ea și până la setarea modului în care mașina recuperează această energie am încercat să explic cum este mai bine pentru utilizator ca valorile de consum să fie cât mai reduse.

De asemenea, am explicat parțial influența frigului și cum gestionează mașinile electrice temperaturile joase, impactul fiind major asupra consumului de energie electrică. Dacă ai informații care pot completa acest video, te rog să le lași în cometarii, unde putem extinde subiectul.

Chiar dacă mulți dintre voi cunosc aceste lucruri, este important ca și cei care sunt la început de drum în ceea ce privește electromobilitatea să afle și să pună în aplicare aceste sfaturi.

VIDEO – sfaturi utile despre cum poți obține un consum mic cu o mașină electrică

Pe aceeași temă