fbpx
MotorONE.ro

Kia e-Soul – autonomie în oraș de peste 600 km

Noua generație a lui Kia e-Soul poate fi considerată una dintre marile surprize ale mașinilor electrice pentru că înglobează tehnologie la cel mai înalt nivel, de la baterie și motor și până la sistemul de climatizare. Puse cap la cap, acestea permit o autonomie urbană record.

Chiar dacă pare o mașină mare, cu dimensiuni exterioare generoase, realitatea este că e-Soul măsoară doar 4,19 m, ceea ce o încadrează în zona de jos a segmentului compact. Însă, surprinzător, la interior lucrurile stau foarte bine chiar și atunci când călătoresc cinci pasageri.

Totul este plăcut, tehnologia de ultimă oră, iar de pe scaunul șoferului se simte multă plăcere de a conduce. Cum reușește Kia e-Soul să livreze atât de mult? Prin tehnologie avansată.

Pachetul de acumulatori litiu-ion este unul dintre cei mai avansați ca tehnologie din segment, capacitatea de 64 kWh fiind extrem de generoasă pentru dimensiunile mașinii. Astfel, corelat cu valori de consum extrem de bune, e-Soul reușește să parcurgă distanțe impresionante cu un plin de energie.

Am testat pe larg noua Kia e-Soul și avem date de consum, de autonomie și vă prezentăm pe larg totul despre ce oferă această mașină și de ce este una dintre cele mai bune mașini electrice aflate la vânzare. De asemenea, vă explicăm cât costă și câte versiuni există la comercializare în România.

Video Kia e-Soul

Fișă tehnică Kia e-Soul

Motor – electric, 204 CP, 395 Nm / Transmisie – cutie automată, tracțiune față / Performanțe – 167 km/h v. max (limitat), 0-100 km/h în 7,9 secunde / Portbagaj – 315-1339 litri / Capacitate baterie – 64 kWh / Dimensiuni – L/l/h (mm) 4195/1800/1605, ampatament – 2600 / Consum mediu declarat – 15,7 kWh/100 km / Preț de bază – 31.510 euro cu TVA (după Rabla și Rabla Plus / link configurator Kia)

Pe aceeași temă