fbpx
MotorONE.ro

Ford Puma disponibil cu motorizare diesel, cutie automată și echipare ST-Line Vignale

Ford a extins gama modelului Puma, oferind opțiuni suplimentare de echipare și de motorizare. Clienții pot acum alege, pentru prima dată, un Ford Puma cu motor diesel EcoBlue de 1,5 litri și 120 CP, echipat cu transmisie automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj, dar și noua versiune de echipare – Puma ST-Line Vignale.

Ford Puma cu motorizare diesel EcoBlue de 1,5 litri, 120 CP și transmisie manuală cu șase trepte reprezintă o nouă opțiune convingătoare pentru șoferii care circulă pe distanțe mari – cu 99 g/km emisii de CO2 și un consum oficial de 3,8 l/100 km în regim NEDC (de la 118 g/km și 4,5 l/100 km în regim WLTP).

O altă opțiune este reprezentată de transmisia automată cu șapte trepte care este disponibilă pentru motorul pe benzină 1.0 EcoBoost de 125 CP.

Nu trebuie uitat faptul că încă de la finalul anului trecut clienții Ford Puma au fost printre primii care au beneficiat de tehnologia Ford mild-hybrid de 48 de volți pentru o eficiență sporită a consumului de combustibil. Propulsoarele EcoBoost Hybrid sunt oferite în două variante de putere, în combinație cu transmisii manuale cu șase trepte:

  • EcoBoost Hybrid de 1,0 litri și 125 CP, cu emisii CO2 de 97 g/km și o eficiență a consumului de combustibil NEDC de 4,3 l/100 km (de la 126 g/km și 5,5 l/ 100 km WLTP)
  • EcoBoost Hybrid de 1,0 litri și 155 CP, cu emisii COde 99 g/km și o eficiență a consumului de combustibil de 4,4 l/100 km NEDC (de la 126 g/km și 5,5 l/100 km WLTP)

Motorul 1.0 EcoBoost de 155 CP este și cel pe care l-am testat în primul test cu Ford Puma.

Ford Puma ST-Line Vignale – versiune de echipare de top

Având la bază varianta sportivă Puma ST-Line, Puma ST-Line Vignale oferă un plus de stil și specificații premium. Detaliile unice includ grila superioară din aluminiu satinat, grila inferioară de culoare neagră, bara de protecție inferioară în culoarea caroseriei și un spoiler spate de dimensiuni mari. Echiparea standard include faruri LED, scaune cu tapițerie din piele Windsor, volan îmbrăcat în piele Manacor, sistem de sunet premium B&O și sistemul Ford KeyFree.

Variantele de echipare disponibile pentru modelul Puma, Titanium, Titanium X și ST-Line X, dispun de tehnologii inovatoare în standard, inclusiv de Sistemul de asistență pre-coliziune cu frânare post-impact, precum și de soluția versatilă de stocare Ford MegaBox, capabilă să găzduiască obiecte de până la aproximativ 115 cm înălțime – cum ar fi plantele de casă sau echipament de golf – într-o poziție verticală.

Reamintim că la începutul acestei luni, Ford a anunțat că un nou model Ford Performance, Puma ST, se va alătura gamei la sfârșitul acestui an, acesta fiind primul model ST care va fi construit în România.

Pe aceeași temă